head_banner

Вести

Прославете го лансирањето на нова компанија

Shanghai Oujiahua Medical Instruments Co., Ltd. испрати писмо со честитки за да го прослави официјалното основање на Changsha Fanbei Biotechnology Co., Ltd. и Hunan Guoqi Medical Technology Co., LTD.

Во ноември 2022 година, официјално беа основани Changsha Fanbei Biotechnology Co., Ltd. и Hunan Guoqi Medical Technology Co., Ltd.Во моментов, г-дин Јуан Ксионг, шефот на нашата компанија, делува како правен застапник на уште пет други компании, покрај двете новоосновани компании, имено Шангај Оуџиахуа Медицински Инструментс Ко., ООД, Шангај Џинксу Медицинска опрема за лекување, ко. ., Liyu Trading (Шангај) Co., Ltd., Geweili Medical Technology (Shanghai) Co., Ltd., Changsha Maike Medical Technology Co., Ltd. Сите овие шест компании служат на Changsha Fanbei Biotechnology Co., Ltd, и ние сме групна компанија.

Changsha Fanbei Biotechnology Co., Ltd. е надворешно трговска компанија, палетата на производи опфаќа човечки, индустриски, ветеринарен мек и тврд ендоскоп, периферни производи поврзани со ендоскоп и разновидна медицинска опрема за испитување и хирургија.Регистрираниот капитал на компанијата е 3,01 милиони јени.Компанијата располага со проектен оддел, оддел за администрација, сектор за финансии, технолошки оддел, оддел за надворешна трговија и други сектори, со група на професионален и искусен тим за надворешна трговија за извоз.Специјализацијата е исто така неизбежен услов за одржливиот развој на нашата компанија, се разбира, е и гаранција за напредокот на компанијата.Покрај тоа, компанијата исто така формулираше детални правила и прописи, за секој персонал на компанијата опремен со напредна работна опрема за да обезбеди добри работни услови.И само со почитување на секој вработен во компанијата, грижа еден за друг и создавање позитивна и пријатна работна атмосфера, можеме подобро да му служиме на секој клиент.

Медицинската индустрија е постојано развојна и иновативна индустрија.На ова поле ќе бидеме построги кон себе и ќе бидеме во чекор со времето.Во третманот на производството и продажбата, секогаш ќе ги ставаме интересите на нашите клиенти на прво место, повеќе труд од наша страна, помалку проблеми за нашите клиенти.Квалитетни производи со внимателна услуга за да добиеме поддршка од повеќе луѓе, за да можеме да ја постигнеме издржливоста на компанијата.

Со текот на времето ја имаме кохезијата на тимот, на пазарна конкуренција ќе се движиме кон поставената цел и никогаш нема да застанеме.Да придонесеме со нашиот скромен придонес во медицинската услуга на нашата нација.

Врска

4546

ТИМ & Фабрика

Канцелариска зграда

Канцеларија

Обука за производи

Фабрика 1

Фабрика 2

Операција

ПАКЕТ И ИЗЛОЖБА

Пакет

Дрвено пакување

Пакување

Изложба 1

Изложба 2

Изложба 3

ЛИЦЕНЦА И СЕРТИФИКАТ


Време на објавување: Февруари-07-2023 година